6946140976 6977893456 Ηράκλειο Κρήτης xilostegastiki@gmail.comΚαλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

 

Η ΞΥΛΟΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ, εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης & δραστηριοποιείτε εδώ και χρόνια με μεράκι, φαντασία και αφοσίωση στο χώρο της κατασκευής επίπλων προσφέροντας μοναδικά έπιπλα σε οικίες, ξενοδοχεία και καταστήματα της περιοχής μας.

Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των επίπλων, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την απόλυτη επιτυχία του αποτελέσματος των κατασκευών μας όπως έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, κουφώματα, έπιπλα μπάνιου και διάφορες ειδικές κατασκευές από ξύλο, και να προτείνουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις που θα ανταποκρίνονται στο προσωπικό γούστο, μα πάνω απ΄όλα, στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά. 

 Τηλέφ. επικοινωνίας: 6946 140 976, 6977 893 456

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΚΟΥΖΙΝΑ

Σε όλα μας τα έπιπλα, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες. Κατασκευάζουμε κλασικές, παραδοσιακές και μοντέρνες κουζίνες που θα ταιριάξουν τέλεια σε κάθε σύγχρονο ή και παραδοσιακό σπίτι ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από τον χώρο μας

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από τον χώρο μας

ώστε να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις σύμφωνες με το στιλ και τις ανάγκες του χώρου σας.

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Χρησιμοποιούμε για τις κατασκευές μας άριστη ξυλεία. Κατασκευάζουμε παραδοσιακά & μοντέρνα κουφώματα ανάλογα με το στυλ που θέλετε να έχετε στο χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ειδικές ξύλινες κατασκευές από την έμπειρη ομάδας μας, ξεχωριστά έπιπλα και δημιουργίες, εμπνευσμένες μοναδικά για εσάς! Δείτε μερικές από τις κατασκευές μας ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Δώστε χαρακτήρα στο μπάνιο σας κατασκευάζοντας έπιπλα τα οποία ταιριάζουν τέλεια και βοηθούν στην οργάνωση του χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αναλαμβάνουμε ειδικές ξύλινες κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής υπεροχής, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας. Για τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε ξυλεία άριστης ποιότητας για κορυφαία αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΗΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ